top of page
  • Фото автораКафедра музичного мистецтва естради

м. Біла Церква. Музична вистава "Ціна правди"

Неймовірна подія відбулася 20-го квітня у Білій Церкві! Академія мистецтв імені Павла Чубинського провела музичну виставу "Ціна правди" на сцені Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П. К. Саксаганського, з участю талановитих студентів Кафедри музичне мистецтво естради. Ця вистава була підготовлена до річниці визволення Київщини від російських окупантів.

Зала була повна глядачів - учні музичних закладів, їхні викладачі і батьки, наші колишні студенти, жителі міста і області. Своїми виступами на початку вечора поділилися ректор академії, заслужений діяч мистецтв України, професор Василь Григорович Романчишин, і доцентка кафедри "Музичне мистецтво естради", режисерка вистави Петрова Олена Миколаївна (Астрая).

Але найбільша зірка вечора - наші студенти! Вони виконали виставу на високому рівні, драйвово, щемно і талановито, майже годину запалювали серця глядачів! А зал відповідав їм оплесками, щирими емоціями та сльозами.

Ми пишаємося нашими студентами і їх успіхами. Їх перемоги - це і є успіх нашої академії. Ми завжди підтримуємо та сприяємо нашим студентам і радіємо їхнім досягненням.

І ми впевнені, що більшість юних глядачів, після вистави неодмінно стануть нашими абітурієнтами і студентами!

Ми хочемо подякувати кожному, хто долучився до організації цієї події: нашому ректору Василю Григоровичу Романчишину, керівництву театру імені П. К. Саксаганського Бондаровець Ларисі Анатолівні, за сприяння та допомогу Крижешевській Олесі Юрівній, голові ПЦК "Музичне мистецтво естради" Кравченко В'ячеславу Анатолійовичу, викладачам та технічному персоналу, які допомагали підготувати виставу, а також всім глядачам, які прийшли і підтримали наших студентів.

Ця вистава - це не тільки музичний захід, а й можливість згуртуватися і вшанувати пам'ять героїв, які віддали своє життя за нашу свободу. Ми надіємося, що подібні заходи будуть проводитися і надалі, і ми зможемо зібрати більше людей, які поділяють наші цінності і бажання жити в вільній країні.

Ще раз дякуємо всім, хто долучився до організації цієї події і підтримав наших студентів. Нехай музика завжди буде з нами і несе в наші серця радість і натхнення!


Режисер – Заслужена артистка України, доцент кафедри музичне мистецтво естради Олена Петрова (Астрая)

Дякую нашим ангелам світла та звуку:

Компанія - Tr.SOUND

Звукорежисер - Остап Циклиняк

Світло режисер - Єгор Литвинов

Технічна підтримка - Ян Шевель, Максим Пастушенко, Нікіта Глущенко (студенти кафедри).

Менеджер заходу – Олег Ярош

І звичайно, вітання і оплески нашим артистам, нашим студентам:

Назар Романенко - 2 БЕМп

Вікторія Нечай - 2 БЕМп

Ауріка Кононець - 2 БЕМп

Ксенія Хоркий - 4 ЕМ

Дар’я Козоріз - 2 БЕМп

Ксенія Йолкіна - 3 БЕМП

Софія Добривечер - 3 БЕМС

Марина Соломка - 3 БЕМС

Марія Пармон - 4 ЕМ

Вікторія Костюченко - 4 ЕМ

Вадим Сухий - 2 БЕМп


Разом до Перемоги!💙💛










29 переглядів0 коментарів
bottom of page