top of page
  • Фото автораКафедра музичного мистецтва естради

V Міжнародний фестиваль української культури "Ucrania Fest"

Підготовка до V Міжнародного фестивалю української культури Ucrania Fest в Брселоні у самому розпалі, реєстрація учасників на ювілейний V Міжнародний фестиваль української культури Ucrania Fest вже підходить до завершення. Не зволікайте, долучайтеся до фестивальної команди та вирушайте з нами до сонячної Іспанії.

Це потужна яскрава тусовка на лазурному узбережжі Коста-Брава, шикарне розміщення у 4-зірковому готелі (перша лінія) з дворазовим харчуванням на всі смаки, відпочинок і розваги для кожного по інтересам.

Цього року, географія фестивалю розширюється до узбережжя Коста-Дорада (провінція Таррагона). Учасників і гостей зустрічатиме відомий курорт Салоу, поблизу якого розташований відомий далеко за межами Європи Парк розваг Порт Авентура, який ми обов’язково відвідаємо. Гала-програма у Барселоні буде особливою. Над цим працює команда професіоналів.

Очікуємо на поважних гостей з різних країн. Ucrania Fest - це неймовірні враження, неочікувані знайомства. Це платформа для просування себе та своєї творчості в Європі і Світі. Запрошуємо представників всіх видів мистецтва і культури, дизайнерів, майстрів прикладного промислу, талановиту молодь, професійні і аматорські колективи, групу підтримки та просто бажаючих долучитися до тусовки і відпочинку. За попередньою реєстрацією організовуємо творчі майстер-класи та презентації учасників. Визначатимуться окремі market-зони для учасників ярмарку. . Про все у Положенні про фестиваль, переходьте за посиланням і отримуйте свій щасливий квиток!!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_edj4yAGnu-EGhUDOdUlKFBtJQnB6zeWxHcRqfCt6FrQooQ/viewform?fbclid=IwAR2KkGw9FjN4GyHH6ewXm_o8GLByjRx01G-HsiGysAQavOwIOjSHmth9f_Y Чекаємо на Вас Контакти організатора.:

в Барселоні +34 653 34 76 56 в Україні +38 050 575 19 15



4 перегляди0 коментарів
bottom of page